Grindr beoordeling

Grindr, ingesteld in 2009, het meest bekende gay Internet Dating Sites Nu. Deze site functies een massale Gebruiker basis en Is liever beroemd in de Homosexual Society Over het algemeen over de hele wereld. Grindr is een pionier homoseksueel bron dat gebruikt mobiele apparaten}}}}}}}}} als een manier|als een methode} of Finding nieuwe gebruikers. In 2018, Deze ongelooflijke website Gevangen een notoriet veroorzaakt door zoals HIV Status voor sommigen Consumenten. Dit incident veroorzaakt een controversiële impulse van talrijke Mensen World-Wide. Ze niet}}} nodig om te willen Wilt u}} discussiëren deze informatie in de Global Cirkel voor evident factoren. Desalniettemin, de Administration duidelijk gerapporteerd dat deze Details niet Head out Beyond Deze site ‘s Boundaries. Dit voorbeeld WAS NIET Slechts één Gelegenheid In the website’s website’s website’s geschiedenis. Maar blijft de top resource de gay publiek. Tegenwoordig, we zullen Zie precies wat Deze website is gericht op en check hun Topkwaliteit en Functionaliteit.

Grindr’s Primary Doel is om te zoeken naar Associates for Real keer. IT gebruikt Mobiele telefoons om te lokaliseren hun gebruikers. ITS HUN} Ultimate Doel ZOU ZOU ZIJN ZIJN TE} onthullen} wedstrijden|Past|Suits} in de regio in de buurt. Sommige find deze typen van Een systeem als een rand, Hoewel sommige vindt het nog steeds een min, maar elk feest ‘t|kan niet|Kan niet|kan niet} Refute that opereert vrij veel.

wanneer EINDELD WAS WAS WAS WAS EIMKELIJK GRINTR Begonnen?

Grindr Was} Opgericht|Gebonden|Gecreëerd|Gestart|Gelanceerd|Opgericht} In ’09 en omdat Vervolgens enorm Appeal binnen homoseksueel wijk. Overal door de vele jaren, het bedrag van Consumenten}} ontwikkelt groter, en ook site}|alleen|IT Self} is begonnen te worden veel van vergelijkbare methoden.

Wie bezit Grindr?

Grindr Was} Opgericht in|gemaakt in} 2009 door Los Angeles Based Developer Joel Simkhai als een iOS app. In 2015 het was het was … het was absoluut verkocht aan een Chinees Zakelijk Beijing Kunlun Tech. Op dit moment van Componeren Dit Overzicht, Het is bekend Uw site is gepland om te uiteindelijk te zijn gekocht van de US Organisatie San Vicente acquisitie LLC.

Registratie & amp; Profiel

Registratie op Grindr is redelijk Dichtstaand Als versus Verschillende Vergelijkbare Volwassen dating-sites. 1st, het is het on Dit type Programma’s Zoals Google Geniet Shop and ook de Apple Software Store. Twedly, mogelijk Mogelijk} Registreren Uw bankrekening via Twitter, en dat is een handige optie voor veel Klanten. The Procedure Wont Get significant meer dan een paar notulen. Uploaden A PERSOONLIJK Foto is vereist} Zoals het|omdat|Terwijl} functioneert als onder methode van Bevestigen your Identification. maar} is er geen behoefte aan: je hebt niet|je hebt geen|er is geen noodzaak} om ervoor te zorgen dat Uw bankrekening via Mail. Dan zul je moeten toestaan ​​de website autorisatie om te zien Uw lokale gebied. Deze Doel is essentieel tot Start het proces van Lokaliseren Geschikt Fits Individueel. om het proces van abonnement, u zult moeten doen aanbieding grindr samen met je leeftijd Big Datum van Birth en Bepaal Your Own} GENDER. dat is Alles! Na Alles Bovenstaande is voltooid, U kunt gebruiken U kunt gebruik maken van} uw account meteen u bent het om te maken wanneer u het hebt HIV en suggereren de Uitgaan wanneer u maar eenmaal bent gemaakt toets. Onlangs, deze Voorwaarde Werd optioneel om Klanten.

Communicatie / overeenkomsten

Een bijbehorende Process op Grindr is eigenlijk ietwat anders dan Extra Vergelijkbare Internetsites. Omdat IT opereert via mobiele telefoons, het heeft de neiging tot Zoek Ideaal Past Binnen Klanten ‘Regional Place. Deze service richt zich op Lokaliseren Associates Real-Life Times, Misschien niet een persoon die Life a in het buitenland. Desalniettemin, u kunt Neem contact op met mensen wonen futter dan Moet u willen. Chat is een primaire manier van communicatie verteld daar. SMS samen met andere Mensen ZIJN ZIJN ZIJN ZIJN ZIJN ZAL ZIJN ZIJN getoond in een uniek Section binnen profiel’s Dieetplan. Daar is het een proces van “Likes”, ingeschakeld in|in|gedeeltelijk in} “kijken,” “vriendelijk”, en “heet”. U kunt gebruiken deze naar Toon uw nieuwsgierigheid over Sommige People Dat wil je dat je wilt. het is een effectieve manier om te beginnen communicatie Voor individuen die voor velen WHO Think Ook Bashful om te beginnen} Berichten|Chatten} Zeer eerst en is 100 % gratis optie als zoek naar een individu op naam. Deze Toepassing aanbiedingen een samenvatting van People Sorted door Hun eigen Place Liever. Record Veel vaak Demonstreert 600 Fease Fits, IS Als u vindt het gebrek aan Consumenten In uw gemeenschap. The Essential Selectie betekent 50 Miles Dicht bij u.

Sommige nieuwe functies genaamd “genieten” en “humeur “Toestaan ​​ Consumenten om te vinden Iemand Wereldwijd. ze zouden kunnen zijn ready met de hand in een persoon} account. BETAALD Mensen can gebruiken unieke filters dat zijn Beschikbaar Na verkrijgen een zekere Lidmaatschap. Deze kenmerken beschouwd als Nadelen door SIGHTE en}|Voordelen|Professionals|Voordelen|Positieven|Experts} door Others.

How to Wis Grindr-account?

Ongeacht van de groei populariteit en weinigen Grindr Klanten Elke dag. Elke 2e, Bijna A miljoen Mannen en vrouwen Enter Deze geweldige site. allemaal ieders} bendingen bijna een uur inderdaad daar Daily.

voor hun geografisch positie, Deze Site Consumenten resultaat van the US en prevaleren daar met 6.585.000 mensen. Heel bijna 1.819.000 gebruikers vertegenwoordigen Groot-Brittannië. Extra Less enorm sets van Klanten van|afkomstig van|het resultaat van} Australië (650.000 Consumenten), Hong Kong (191.000 Mensen), Singapore ( 162.000 Mensen), en Gloednieuw Zeeland BEAAND WORDINGEN Minimal één met 124.000 gebruikers. alle Mensen de neiging om te zijn ouderen 25 tot 34 jrs oud. Niettemin, meer jeugdige en oudere mensen Mei Huidig op Grindr, echter in veel minder Aantal.

intieme voorkeuren

Zoals was afgelopen} genoemd voordat ze eerder worden besproken, grindr is erg ondersteunend van LGBTQ Individuen. Het specifiek Targets Consumenten van zo’n intieme Richting. The Website verschijnt Tegen Elke soort van discriminatie en misbruik. het is nodig om het nodig te zijn zijn Consumenten om te “spelen Geweldig En benadrukt zij ‘D beter “horen met wat in, niet wat u bent niet. “

RACE EN ETNICITICITEIT

ALL Details genoemd hierboven vermeld blijkt dat etnische en raciale variëteit op grindr is vrij opmerkelijk. het is Secret Your VS, het VK, Australisch continent, Hong Kong, en Singapore zijn de neiging om te zijn Residence Voor die of anders culturele backgrounds Het is dus het is|dus het is het|het is het|het|het is daarom} haalbaar om te verwerven soort van Individueel U WILLEN. dit specifieke feit is een extra functie dat produceert een prominent platform met anderen Wereldwijd.

Religious Oriëntatie

There is geen accurate Informatie over deze site plan betreffende religieuze meningen. Zoals wij met deze Website’s “Community Instructies Er zijn er geen} Beperkingen|Beperkingen|Beperkingen|Limits} of Limits voor zowat elk Grindr Xtra Lite lidmaatschap zal moeten Pay $ 99,9 per maand. De verbreed versie van gecompenseerd Account} riep|bekend als|geëtiketteerd als} grindr Xtra gevarieerd Prijzen. An Belangrijk Idee is dat de veel langer is The Registratie is, het Minder contant geld u zult het Pay. bijvoorbeeld, 3 maanden geassocieerd met abonnement Cost $ 20.97 (met $ 6,99 per maand). Lidmaatschap Voor Drie maanden Cost $ 29.94 (met $ 4,99 Maandelijkse}). The Six-Month Abonnements Will Cost Consumenten $ 29.94 (met $ 4,99 per maand ). De grootste aanbieding is eigenlijk een eenjarig Lidmaatschap Absoluut verkocht voor $ 47.88. De Winst van deze een deal is eigenlijk onignoreerbaar. Deze functie maakt grindr REAL aantrekkelijk voor Klanten Wie willen opslaan Een fatsoenlijk bedrag van inkomsten en tijd gebruiken Mainstream Functies Deze ongelooflijke website Superior Klanten.

Over het algemeen, Grindr komt in overeenstemming met een gemiddelde abonnement Cost ongeacht of Wij contrast het om traditionele Volwassen dating-sites. Markt Solutions Always zijn veel meer prijzig, maar deze applicatie is slechts een van de paar betaalbaar Exclusies .

gratis Lidmaatschap

Grindr Bovendien kan worden gebruikt een kosteloos INSTELLINGEN en heeft nu Specifieke Kenmerken voor zijn gratis Mensen. Allereerst, ze zijn geweest, ze zijn het over het algemeen toegestaan ​​om te} Ontwikkel profielen op deze site en bekijk Bijna 100 Matches Aangeboden {} Incorporated|verstrekt|Geïntegreerd}, ook Standaard search filters. gratis Klanten zal verschijnen door-andere Sommige mensen Individuen Gebruikers en creëren} chats voor verschillende Thematisch en Regional groepen.

BETAALD Lidmaatschap

die Consumenten Wie verkrijg Account in staat om veel meer te gebruiken kansen dan Kostenvrij Mensen. Het is een gemeenschappelijke situatie Met deze specifieke Soort Dating Internetsite. BETAALD Gebruikers zijn niet Troubled met irriterend Apps In tegenstelling tot gratis Mensen. hoeveel schijnbaar matches Verhoogt tot 600 Pagina’s. Notifications, Conservering en verzenden hele Voorwaarden van Chats zijn ook beschikbaar. GEMAAKT Mensen kan Draw Pagina’s Ze geven de voorkeur aan en Send photos. je zult vinden een zonder kosten proef duration die duurt a week wanneer je kunt eindelijk check de functies en beslissen of u vernieuwen is of niet. Wanneer zien, zijn er tal van functies van gebruik te maken van een betaalde type deze aanvraag omdat opent enkele nieuw keuzes de consumenten

eenvoudige tips om annuleren Grindr Made Inschrijving

Als je wilt annuleren de betaald lidmaatschap , bezoek aan de instellingen eten plan. Vervolgens ontdekken de knop zeggen “beëindigen. Abonnement” Uitschakelen uw geautomatiseerde lidmaatschap restauratie en annuleren. Het

Is Grindr Safe

Deze site? ‘S overheid bladeren veel inspanningen boekhouding de gebruikers’vertrouwelijkheid en bescherming op a high graad. Toch, rekening houdend deze aanvraag ‘s informatie, er misschien een lekkage van iemands locatie. Er is een schandaal over deze zaak , maar de assistentie team uitgevoerd alles om te waken de persoonlijke informatie van de klant gebruiker uit geven it om derden. Een ding dat kun je niet verbergen uw gebied off hun people; Dit is hoe Grindr opereert. Dit detail is een ander discutabel element die krijgt controversiële kritieken van de klanten

.

Latere, Grindr biedt een bepaalde manier verminderen fraudeurs uit bron. Zoals het was eigenlijk eerder vermeld, leden gebruik hun unieke Twitter rapporten te bevestigen hun specifieke gebruikers. zeer, wanneer Het vinden van fraudeurs op de webpagina, zij Get verstopt direct.

Daarnaast, grindr zal voorkomen die consumenten Wie} Break} Area richtlijnen Picture Naaktheid, onaangenaam Content, of discrimineren tegen verschillende andere mensen. Zo’n taak is verboden daar. U zult het vinden een “blok / rapport” optie Voor Gebruik binnen Deze soorten van gevallen Als u opmerkt bijna elk straf.

anders zetten, ondanks dat het allemaal Manieren van Protection op deze site, Consumenten MOETEN} zorgvuldig|voorzichtig|mindful} en bewuste. u zou niet moeten leveren elke persoonlijke of Economic Details Via Deze geweldige site. Meestal Probeer te zoeken naar wanneer u maar wilt Kan Over Mannen en vrouwen You are FUNLENT Gebruiken van dit gebruik van dit APP. Hoofdpunt hier, Keep Standard Internet Security Polissen|In Just Mind|In Heart|Geplande}, en je moet uiteindelijk} volledig|volledig|helemaal} Fijn ‘T|Gewoonlijk}} Verplicht|Vereist} tot Voltooid Alle Industrieën in hun profielen. u mogelijk} Integreer Website Links op verschillende Sociale netwerksites, die helpt om te demonstreren dat je bent een echt individueel}|en geef|en present} extra Klanten a begrip van The persoonlijkheid. Dit Innovative Element van het gebruik van het gebruik van een mobiele APP effectief.

The Administration Advies you to absoluut schrijf als talrijke Details over Uw zelf zoals u kunt} te maken om te maken|om te produceren|om te produceren|om te helpen maken om te maken om te maken|die zal maken|om te produceren} Het profiel aantrekkelijker en informatief. Beschrijf uw zelf in een koers vorm. Wonen op Hoe oud ben je, Tresses Shade, Fysiek, Lengte en top, etniciteit, etc. Dit Informatie kan helpen Verschillende}}}}}} Beide of misschien niet . Dan is het Nog geen enkele manier noodzakelijk om te Bespreken Who Brei You Who Brei You are} Op zoek naar|Op zoek|Op zoek naar|proberen te vinden|Op zoek naar|zoeken|Geïnteresseerd in|Selectie|Winkelen voor|Winkelen|Prepare All Kenmerken van Een persoon u wilt graag Get ARTY en Wat voor soort Interacties u verwacht het hebben van graad van drempel en achting voor hiv individuen. het is het begrijpelijk dat sommige individuen wou niet voel me comfortabel} sharing onthullend hun specifieke positief HIV Status met de|met alle|geholpen door de|vanwege de|met behulp van het gebruik van het gebruik van het gebruik van het gebruik van de|samen met de|met behulp van de} Globe. omgekeerd, grindr is eigenlijk een acceptatie area en onthullend dit info Kon een goed actie om te nemen}}} Veel|Een geweldige deal} Met betrekking tot u die helpt u vindt een ideaal Companion.

Web Site Design en bruikbaarheid

Grindr is gemaakt zeer goed is|en het is|en is ook} extreem Handig in gebruik. Het is onder de vele Voordelen van Deze referentie in vergelijking met verschillende andere REALE verouderd Sites. Het is geproduceerd voor hedendaagse begrijpen hoe te} maak gebruik van dit type Apps via mobiele apparaten. je kunt het gemakkelijk volledig rely on}}}}}}}} Matig}|Beheren|Deal met} Dit Cellular APP.

Hoe kan Grindr werken?

de Axioma met Dit website zijn rustig Quick. U gaat via Een abonnement Procedure, schrijf Alles essentiële informatie, upload een afbeelding, en gebruik het onmiddellijk BESCHIKBAAR|AANGEBREVEN|GEREEDSELIJKE BESCHIKBAAR} Zowel voor iOS en Android OS . Helaas niet heeft gedaan, niet|Kon niet|Kon niet|Mis niet|Zou niet|Besloten niet|Waardeer|Geniet van het plezier in} Uw eigen tijd met deze specifieke APP, Begin om te denken aan het denken over extra homoseksueel dating opties:

  • gaydar â € “bekende homoseksueel relatie programma} wereldwijd|wereldwijd wereldwijd|Wereldwijd|Over de hele wereld|Internationaal|in de wereld|rondom de wereld};
  • Jack’d â € “een niche-site die ondersteunt Apple observeren;
  • geblumd â € “een site met een substantiële individuele basis van 40 miljoen } Betrokkenen|Inbegrepen};
  • Boyahoy â € “een homoseksueel matchmaking software met een zeer ontworpen interface.

CONCLUSIE

Naar Sum Alles naar boven , Grindr is een geweldig tool om te vinden gay partners Wie woont. Dit heeft het een goed ontworpen Scherm en redelijk PRICING. Typisch, deze APP Warrants hun betrouwbaarheid van WORDINGEN WORDEN een van de toonaangeven Programma’s in de homoseksueel Society. Wij suggereren u poging grindr enthousiast over Hoge kwaliteit, snel homoseksueel hookups.

Praat met Informatie

  • Bedrijf: Grindr LLC

  • Adres: 750 N. San Vicente Blvd, Western Hollywood, California 90069, American
  • telefoon: +1 415 8120244
  • e-mail: help@grindr.com

f-dating.nl

相关文章

联系我们

联系我们

13456510678

在线咨询: QQ交谈

邮箱: email@wangzhan.com

工作时间:周一至周五,9:00-17:30,节假日休息

关注微信
微信扫一扫关注我们

微信扫一扫关注我们

返回顶部